Njeriu dhe Komuniteti

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Happy Birthday Internet!
MaRio 1 247 by albsecurity
Mar 22, 2006 19:30:51 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Denimi me Vdekje
Pages:
sassygirl 19 493 by albsecurity
Mar 22, 2006 19:24:44 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Mosha Ideale...
sassygirl 10 247 by albsecurity
Mar 21, 2006 21:52:50 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Sa ju besoni te tjereve ?
Pages:
AzZaRrA 15 446 by sassygirl
Mar 20, 2006 16:02:08 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Mendimi juaj rreth familjes
AzZaRrA 8 346 by albsecurity
Mar 19, 2006 19:54:38 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Dhjetë makinat e fundit, më të shtrenjtat në botë
MaRio 6 211 by albsecurity
Mar 19, 2006 14:43:23 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Sa e rendesishme eshte per ju shoqeria ?
dIsoRdEr 12 407 by AzZaRrA
Mar 18, 2006 23:33:42 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Mendimi juaj rreth operacioneve plastike
Pages:
dIsoRdEr 16 632 by AzZaRrA
Mar 18, 2006 23:24:42 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Tipet e celulareve qe perdorni!
albsecurity 13 762 by albsecurity
Mar 18, 2006 17:13:40 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Turizmi ne Shqiperi
KeLcYriOtE4eVeR 11 1,209 by Shkëlqesia_E_Tij
Mar 17, 2006 16:11:46 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling C'mendim keni per emigracionin?
Pages:
permetareperfare 15 718 by sassygirl
Mar 10, 2006 19:20:48 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Kush kërkon t’i kthejë gratë në shtëpi?
MaRio 0 194 by MaRio
Mar 8, 2006 17:35:13 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Makina e Kohes!!
albsecurity 2 438 by albsecurity
Mar 3, 2006 21:00:45 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Edukata Seksuale ( Pjesa I)
Shkëlqesia_E_Tij 1 306 by albsecurity
Feb 25, 2006 14:22:13 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Edukata Seksuale (Pjesa II)
Shkëlqesia_E_Tij 0 837 by Shkëlqesia_E_Tij
Feb 23, 2006 23:09:34 GMT 1

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Njeriu dhe Komuniteti
Mendimi juaj rreth problemeve që has njeriu në Familje dhe Shoqëri. Diskutoni rreth mënyrave të integrimit të njeriut në komunitet.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:94
Total Posts:1,251
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.