Njeriu dhe Komuniteti

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Si te besh per vete...
AzZaRrA 8 718 by Shkëlqesia_E_Tij
Apr 19, 2006 15:26:32 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Drogmanet shpejt ketu :)
Pages:
albsecurity 18 411 by albsecurity
Apr 18, 2006 20:44:54 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Sa kohe ju merr interneti?
KeLcYriOtE4eVeR 12 229 by albsecurity
Apr 18, 2006 0:34:25 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Cili eshte parfumi juaj ?
dIsoRdEr 10 310 by albsecurity
Apr 18, 2006 0:27:09 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Emigrimi !!!
KaçUri 5 389 by Shkëlqesia_E_Tij
Apr 17, 2006 13:43:17 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Divorcet ne Shqiperi
sassygirl 8 491 by AzZaRrA
Apr 14, 2006 14:52:51 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling A eshte $$$$ çdo gje??
sassygirl 12 916 by AzZaRrA
Apr 11, 2006 22:37:35 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Aftesite dhe Dobesite
sassygirl 5 550 by Shkëlqesia_E_Tij
Apr 11, 2006 20:52:30 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling C'farë ju mungon nga fëmirija juaj ?
Pages:
MaRio 21 810 by evita
Apr 10, 2006 18:53:03 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling A eshte e drejte martesa per dokumenta?
Pages:
dIsoRdEr 17 680 by KeLcYriOt4eVeR
Apr 10, 2006 14:53:26 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling A do martoheshit me dike ....
sassygirl 8 439 by sassygirl
Apr 10, 2006 14:39:28 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Kur jeni ndjere ne faj!!!
albsecurity 7 456 by wanted001buc
Apr 10, 2006 14:13:17 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling kush do jete ne Permet kete vere?
evita 1 261 by dIsoRdEr
Apr 8, 2006 16:21:01 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Mosha dhe Statusi
sassygirl 6 390 by sassygirl
Apr 7, 2006 14:52:04 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling hi5
albsecurity 6 263 by dIsoRdEr
Apr 7, 2006 13:56:20 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Sa Ore Shpenzoni Para Kompjuterit
albsecurity 9 364 by sassygirl
Mar 28, 2006 20:43:02 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Prostitucioni...
sassygirl 13 509 by mysticgirl
Mar 28, 2006 14:52:38 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Windows XP(sp2) Shqip!!!
albsecurity 2 195 by albsecurity
Mar 26, 2006 18:57:36 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Te legalizohet hashishi??
sassygirl 9 223 by albsecurity
Mar 24, 2006 23:09:24 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Vendet qe keni vizituar...
sassygirl 5 374 by albsecurity
Mar 24, 2006 22:50:58 GMT 1

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Njeriu dhe Komuniteti
Mendimi juaj rreth problemeve që has njeriu në Familje dhe Shoqëri. Diskutoni rreth mënyrave të integrimit të njeriut në komunitet.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:94
Total Posts:1,251
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.