Njeriu dhe Komuniteti

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Ke respektoni me shume?
ajaxi 7 563 by albsecurity
Oct 27, 2006 0:23:46 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling A e keni mohuar ndonjehere identitetin tuaj?
KaçUri 14 720 by albsecurity
Oct 17, 2006 12:36:50 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Jeto dhe leri te tjeret te jetojne.
ajaxi 6 995 by ajaxi
Oct 9, 2006 16:23:44 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling STAR
ajaxi 8 503 by ajaxi
Oct 9, 2006 16:20:01 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Per Cfare Keni Frike Ne Keto Momente
Pages:
albsecurity 24 994 by ajaxi
Oct 9, 2006 16:16:27 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Pse Femrat Reagojne Keq Kur U Ben Nje Kompliment
Pages:
albsecurity 15 1,336 by ajaxi
Oct 8, 2006 10:43:42 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Njeriu qe keni me perzemer?
Pages:
permetareperfare 32 1,753 by maioko
Oct 8, 2006 0:32:16 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Sa ndikon profesioni ne karakterin tuaj?
ajaxi 1 688 by albsecurity
Oct 6, 2006 13:50:34 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Femrat! :):):)
Pages:
albsecurity 42 1,186 by albsecurity
Oct 6, 2006 13:08:39 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Cfare vendi ke TI ne kete bote?
ajaxi 4 359 by AzZaRrA
Oct 5, 2006 22:33:29 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling ESHTRAT E VARREZAVE TE KOSINES.........!
Flory 3 838 by AzZaRrA
Oct 3, 2006 22:47:21 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Frike prej...
sassygirl 7 223 by Shkëlqesia_E_Tij
Oct 3, 2006 15:37:28 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Sikur..... Ca do benit....?
sassygirl 14 253 by albsecurity
Oct 3, 2006 12:22:26 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Pse flamuri yne kombetar ka shqiponjen me dy krer
albsecurity 5 2,691 by albsecurity
Oct 3, 2006 9:49:18 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Per cfare...
Pages:
sassygirl 35 1,160 by dIsoRdEr
Sept 20, 2006 21:39:07 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Axhenda e Javes!!!
albsecurity 7 284 by apocalypse
Sept 13, 2006 11:11:28 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Shkolla
Pages:
albsecurity 15 1,383 by etnoangel
Sept 13, 2006 7:56:22 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Avatari/Foto Juaj
sassygirl 6 233 by etnoangel
Sept 13, 2006 7:51:16 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Gays dhe Lesbians ...
Pages:
sassygirl 39 1,205 by apocalypse
Sept 10, 2006 10:59:13 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Bashkejetese apo Martese?
Pages:
sassygirl 15 713 by apocalypse
Sept 10, 2006 10:51:57 GMT 1

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Njeriu dhe Komuniteti
Mendimi juaj rreth problemeve që has njeriu në Familje dhe Shoqëri. Diskutoni rreth mënyrave të integrimit të njeriut në komunitet.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:94
Total Posts:1,251
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.