Shqiptarët nëpër Botë

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Organizimi Punes!(Ju Lutem Lexoni)
Pages:
albsecurity 45 9,365 by dIsoRdEr
Nov 26, 2010 0:26:02 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Buy real African passport ((http://www.besstdoc24hrs.net)
billsmith 0 92 by billsmith
Jan 6, 2020 20:59:38 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling KUPTIMI I LICENCËS, PASSPORT, KARTELA E IDENTIT, VISA, IELTS
ferderick 0 94 by ferderick
Feb 4, 2019 11:11:39 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Vásárolni Az eredeti és a hamis jogosítvány, útlevél,személy
ferderick 0 58 by ferderick
Feb 4, 2019 11:05:41 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Kupite originalni i lažni vozačku dozvolu, putovnicu, osobnu
ferderick 0 39 by ferderick
Feb 4, 2019 10:55:14 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling BLERJE LICENCË, PASPORTE, KARTELË ID (WhatsApp: +32460243130
nahmesh 0 101 by nahmesh
Jan 17, 2019 11:22:22 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Kupite registriranu putovnicu, licencu vozača, osobnu iskazn
loreenlaw 0 79 by loreenlaw
Jul 8, 2018 19:44:42 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling blej patentë shoferi online, ((+237674898894), pasaportë të
ngongfien 0 112 by ngongfien
Oct 30, 2017 10:35:55 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Cilësia më e mirë ID risi Fake dhe pasaportat, certifikatat
fake4real1 0 305 by fake4real1
Jun 13, 2015 2:32:15 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Komente: I burgosuri politik dhe Ismail Kadare
Shkëlqesia_E_Tij 2 1,553 by dIsoRdEr
Apr 30, 2009 3:28:49 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling SHQIPTARET NE MALIN E ZI DUHEN TE RESPEKTOHEN
Shkëlqesia_E_Tij 3 400 by Shkëlqesia_E_Tij
Oct 24, 2006 8:41:39 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Kadare: Shpejt në Ballkan dy shtete shqiptare
MaRio 4 532 by Flory
Oct 14, 2006 17:44:27 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Shqiptarët, kombi 10 milione
Shkëlqesia_E_Tij 4 743 by KeLcYriOt4eVeR
Oct 14, 2006 17:37:15 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Nermin Falaski (Vlora)-Ambasadorja e ndritur ...
AzZaRrA 0 700 by AzZaRrA
Apr 8, 2006 16:51:30 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling KOHA MUND DHE DUHET TE VLERESOJE INDIVIDET
AzZaRrA 0 368 by AzZaRrA
Apr 8, 2006 16:46:56 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Bush: Edhe mijëra shqiptarë përfitojnë nënshtetësi
Shkëlqesia_E_Tij 0 313 by Shkëlqesia_E_Tij
Mar 17, 2006 0:22:09 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Alban Spahiu fituesi i çmimit të dytë në poezi
MaRio 1 501 by albsecurity
Feb 28, 2006 11:17:09 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Dokumentet për sigurimin e emigrantëve
MaRio 1 387 by Shkëlqesia_E_Tij
Feb 20, 2006 22:43:17 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling 50 shqiptarët më të famshëm në botë!
Shkëlqesia_E_Tij 0 356 by Shkëlqesia_E_Tij
Feb 20, 2006 10:04:03 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling SHQIPTARET, GREKET DHE INTEGRIMI
dIsoRdEr 0 392 by dIsoRdEr
Feb 19, 2006 23:16:55 GMT 1

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Shqiptarët nëpër Botë
Evenimentet politike, sociale dhe kulturore që mbledhin shqiptarët kudo ku ndodhen nëpër Botë pa dallim feje, ideje e krahine. United States of Albanian.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:19
Total Posts:34
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.