Përshëndetjet Dhe Urimet

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread  
newBookmarkLockedFalling Edhe 100 vjeç per Audiophile !!!
sassygirl 6 205 by audioholic
May 23, 2006 21:31:23 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Mire se erdhet !!!
sassygirl 9 371 by permetareperfare
May 18, 2006 0:12:27 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Urime Forumit per Pamjen e Re
AzZaRrA 7 674 by Shkëlqesia_E_Tij
May 17, 2006 22:40:43 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Mysticgirl...Gezuar..edhe 100 vjec...
sassygirl 7 319 by AzZaRrA
May 15, 2006 10:48:32 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Gëzuar Ditëlindjen kusho (permetar)
MaRio 8 3,268 by permetar
May 13, 2006 23:17:21 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Koka Ben... Koka Peson
Pages:
sassygirl 15 797 by KeLcYriOt4eVeR
May 11, 2006 16:32:03 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Gezuar Vaska...
sassygirl 3 195 by dIsoRdEr
May 6, 2006 18:21:59 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Gëzuar Pashkët!
MaRio 8 259 by albsecurity
May 3, 2006 0:25:25 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Largohem Perkohesisht! :(
Pages:
albsecurity 20 743 by albsecurity
May 3, 2006 0:16:52 GMT 1
Thread Locked  
newBookmarkLockedFalling GEzuar PAshket
Albi 3 205 by sassygirl
Apr 24, 2006 12:12:30 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Ka humbur disdorder!
Pages:
albsecurity 20 764 by albsecurity
Apr 21, 2006 15:40:01 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Gezuar Bday Kelcyriot4ever
KeLcYriOt4eVeR 5 337 by albsecurity
Apr 21, 2006 15:32:29 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling GeZuAr B-DaY MaRiO...
sassygirl 11 366 by MaRio
Apr 19, 2006 20:12:19 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling U befsh 100 vjeçe Pilka
dIsoRdEr 9 386 by MaRio
Apr 14, 2006 23:34:03 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Urime per detyren e re
Pages:
AzZaRrA 16 10,111 by MaRio
Apr 14, 2006 22:37:22 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Gëzuar Ditëlindjen Aida
Pages:
albsecurity 15 919 by sassygirl
Apr 10, 2006 14:30:03 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Gezuar 1 Prillin !!!!!
KaçUri 4 244 by albsecurity
Apr 10, 2006 0:40:26 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Edhe 100 pranvera cod3r!
KeLcYriOtE4eVeR 7 235 by Shkëlqesia_E_Tij
Apr 7, 2006 22:12:49 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling MIrdita
mysticgirl 14 481 by KaçUri
Mar 30, 2006 17:51:37 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Pershendetje ...
Pages:
sassygirl 24 927 by sassygirl
Mar 30, 2006 14:55:19 GMT 1

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark

Board Information & Statistics

Board Description
Përshëndetjet Dhe Urimet
A dëshironi të përshëndesni një të afërm tuajin, apo një shokë/shoqe tuajin atëherë ky është këndi juaj i përshëndetjeve...
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:63
Total Posts:570
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.